Roger, ultimul meci pentru UTA! Cât a plătit CFR ca să-l aibă de mâine?

  de Lucian Dănilă | 13 February 2022, 9:32 AM | Sport

  1

  Brazilianul Roger va evolua în această seară pentru ultima dată în tricoul echipei UTA. Sosit în iarna anului trecut de la FC Riga, din Letonia, Roger a fost unul dintre cei mai buni jucători ai grupării arădene.

  Remarcat la meciul din tur cu CFR de antrenorul Dan Petrescu, brazilianul a semnat cu gruparea campioană în timpul cantonamentului din Antalya al grupării arădene și urma să ajungă la Cluj din vară. Rezultatele slabe ale clujenilor, dar și evoluția entuziasmantă a lui Roger din meciul cu Sepsi, l-au făcut pe Dan Petrescu să-l dorească încă de pe acum.

  Petrescu a insistat ca el să ajungă de acum în Gruia, împreună cu Braun de la FC Botoșani, și Yuri de la Gaz Metan. Astfel, potrivit surselor digisport.ro, CFR s-a înțeles cu UTA pentru Roger contra sumei de 200.000 de euro.

  „Pentru Yuri s-a discutat cu persoane de la club. La un moment dat era greu să găsim persoane cu care să discutăm de la Gaz Metan. S-au trimis adrese oficiale şi s-a ajuns la un acord. Yuri este jucătorul CFR-ului.

  S-a ajuns la un acord şi cu Roger. De luni este jucătorul CFR-ului”, a declarat aseară președintele celor de la CFR, Cristian Balaj, la Looksport.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.