joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Roger, ultimul meci pentru UTA! Cât a plătit CFR ca să-l aibă de mâine?

  de Lucian Dănilă | 13 februarie 2022, 9:32 AM | Sport

  1

  Brazilianul Roger va evolua în această seară pentru ultima dată în tricoul echipei UTA. Sosit în iarna anului trecut de la FC Riga, din Letonia, Roger a fost unul dintre cei mai buni jucători ai grupării arădene.

  Remarcat la meciul din tur cu CFR de antrenorul Dan Petrescu, brazilianul a semnat cu gruparea campioană în timpul cantonamentului din Antalya al grupării arădene și urma să ajungă la Cluj din vară. Rezultatele slabe ale clujenilor, dar și evoluția entuziasmantă a lui Roger din meciul cu Sepsi, l-au făcut pe Dan Petrescu să-l dorească încă de pe acum.

  Petrescu a insistat ca el să ajungă de acum în Gruia, împreună cu Braun de la FC Botoșani, și Yuri de la Gaz Metan. Astfel, potrivit surselor digisport.ro, CFR s-a înțeles cu UTA pentru Roger contra sumei de 200.000 de euro.

  „Pentru Yuri s-a discutat cu persoane de la club. La un moment dat era greu să găsim persoane cu care să discutăm de la Gaz Metan. S-au trimis adrese oficiale şi s-a ajuns la un acord. Yuri este jucătorul CFR-ului.

  S-a ajuns la un acord şi cu Roger. De luni este jucătorul CFR-ului”, a declarat aseară președintele celor de la CFR, Cristian Balaj, la Looksport.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.