sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Roger, tot mai aproape de UTA! Bălgrădean rămâne la CFR

  de Lucian Dănilă | 1 februarie 2023, 5:56 PM | Sport

  0

  De mai bine de două săptămâni se tot discută pe marginea posibilei reveniri la Arad a fotbalistului brazilian Roger Junio. Varianta revenirii sale a apărut imediat după ce Philip Otele a semnat cu CFR Cluj, Roger fiind folosit ca monedă de schimb în transferul nigerianului chiar din această iarnă.

  Deși au trecut două săptămâni, lucrurile nu s-au concretizat, dar au existat mereu discuții între conducerea celor de la CFR și conducerea celor de la UTA, fapt confirmat și de Cristian Balaj, președinte al grupării din Gruia.

  Otele a semnat cu noi, este al nostru din vară. Am discutat azi cu domnul Meszar, dacă e de acord să îl luăm pe Otele cu 4 luni de zile înainte. Am vorbit să dăm o sumă de bani și un procent la un viitor transfer. Și Roger să fie cedat la UTA.

  El e pregătit. Probabil se va ajunge la o înțelegere. Roger s-a pregătit, e mult mai bun acum decât atunci când a venit. A câștigat un campionat între timp. Pentru Otele am oferit beneficii financiare, bonusuri. Otele nu știu cât de pregătit este, în comparație cu Roger.

  Roger poate juca și mâine. Pe Roger îl dăm definitiv fiind al nostru. Otele este al nostru peste 4 luni oricum”, a declarat Cristi Balaj la emisiunea „Fotbal Club” de la Digisport 1.

  Nu s-a vorbit nimic și despre revenirea portarului Cristian Bălgrădean. Acesta are un salariu mare la CFR și șansele ca el să părăsească în această iarnă echipa vișinie sunt minime deși a ajuns cea de-a treia opțiune pentru Dan Petrescu după italianul Scuffet și tânărul Sava.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.