sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Roger se întoarce la Arad! Este așteptat să semneze cu UTA

  de Lucian Dănilă | 23 ianuarie 2023, 8:44 PM | Recomandările editorilor | Sport

  2

  Roger Junio este foarte aproape de revenirea la UTA, clubul de la care a plecat în urmă cu un an la campioana CFR Cluj. Exilat de Dan Petrescu să se pregătească cu echipa a doua, Roger nu a făcut parte din lotul pe care l-a deplasat CFR la Constanța pentru partida cu Farul.

  Folosit prea puțin în meciurile din campionat, dar titular obișnuit în meciurile din cupele europene, Roger nu a mai intrat în ultima vreme în grațiile antrenorului său de la CFR și acum este aproape de o revenire la Arad. El este așteptat în aceste zile să discute cu conducerea clubului UTA și este de urmărit dacă revenirea sa intră în aceeași ecuație cu transferul lui Philip Otele la CFR.

  „Cu Otele chiar închidem campania din această iarnă. Trebuie să ne înţelegem cu UTA Arad, ca să îl luăm deja de acum, nu din vară. Nu pot să vorbesc despre bani până nu se închide transferul”, a declarat Nelu Varga în urmă cu câteva zile.

  Probabil, Roger va fi folosit ca o monedă de schimb, dar chiar și așa, din informațiile noastre, UTA mai dorește și o anumită sumă de bani pentru a-l lăsa pe Otele să plece încă din această perioadă la Cluj.

  Transferat în februarie anul trecut la CFR, Roger a jucat trei meciuri după care a fost trimis la echipa a doua a clubului care evoluează în Liga a 3-a. În sezonul de toamnă, Roger a jucat ceva mai mult de 500 de minute în Superliga, dar a fost titular în mai multe meciuri jucate de CFR în preliminariile Champions League și în grupele Conference League.

  Conform informațiilor noastre, Roger a transmis că își dorește să revină la UTA, clubul la care s-a simțit cel mai bine în cariera sa de fotbalist.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.