duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Roger, la ultimul joc pentru UTA: „Va rămâne în inima mea”

  de Lucian Dănilă | 13 februarie 2022, 10:20 PM | Sport

  0

  Brazilianul Roger s-a despărțit în această seară de colegii săi de la UTA, de conducătorii clubului dar mai ales de suporteri. Și-a dorea să o facă după o victorie cu Dinamo, dar evoluția echipei și chiar a sa a fost una modestă și rezultatul a fost egal, 0-0.

  Roger își putea încheia aventura la Arad cu un gol, dar șutul trimis de el din careu a întâlnit transversala. După meci, cu ochii umeziți de lacrimi, Roger avea să spună:

  „Astăzi vreau să mulțumesc pentru tot, suporterilor, clubului, colegilor mei, care m-au ajutat mult să fac acest următor pas. Azi am încercat să fac ce pot mai bine, ca întotdeauna, dar am remizat.

  Le doresc succes celor de la UTA, prietenilor mei și colegilor de aici. UTA va rămâne în inima mea. Asta e viața de fotbalist, uneori trebuie să spui la revedere și mie nu îmi place să o spun.

  Când clubul a venit după mine, m-au îmbrățișat, mi-au scandat numele. Nu am cuvinte, sunt recunoscător pentru tot, m-au ajutat mult. Vreau să le mulțumesc și să le doresc succes în acest sezon”.

  De mâine, Roger se prezintă la antrenamentele noii sale echipe, CFR Cluj, acolo unde va fi antrenat de cel care l-a și dorit la echipa din Gruia, Dan Petrescu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.