„Rochițe și Spițe”: eveniment ciclist – Curtici 2016

  de Special Arad | 12 mai 2016, 9:38 AM | Curtici | Știri Arad

  0

  Știri Arad- Comunicat. Asociația ”Alternativa Curticeană” împreună cu Century Bike Arad vă invită Sâmbătă 14 Mai 2016 ora 15.00, să luați parte la singurul eveniment ciclist din Curtici adresat doamnelor și domnișoarelor iubitoare de frumos, de mișcare, de libertate și de bicicletă. Trăim în secolul în care femeile devin tot mai emancipate.

  Acum doamnele și domnișoarele poartă cu mandrie tocuri și fustițe sau rochițe, indiferent de lungimea lor, fără a trăi cu frica că sunt etichetate cu variate preconcepții, fiind mai degrabă admirate de către bărbați și uneori chiar de alte femei. Odată cu vremea frumoasă, sezonul rochițelor este în floare.

  Dorim ca toate reprezentantele sexului frumos să se simtă „très chic” pe bicicletă și să nu uite că cel mai frumos accesoriu este un zâmbet. Iubim femeile, iar pentru a celebra asta, am organizat un eveniment dedicat în întregime lor. Acesta se caracterizează printr-o plimbare boemă pe două roți prin Curtici.

  Partenerul nostru Century Bike oferă un discount de 10% la toate accesoriile pentru doamnele și domnișoarele care vor să-și pregătească bicicletele pentru eveniment. Iar dăcă nu știți de unde să achiziționați florile vă recomandăm Florăria Viduț din Macea unde beneficiați de 10% reducere.

  Dacă îți place să porți rochii, te încurajăm să iei parte la eveniment! Ajută-ne să formăm un grup ale căror inimi bat și pedalează la unison!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.