sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Rocadă pe tablă din cauza „regelui” pensionat… Poliția municipiului Arad are un nou comandant

  de Special Arad | 20 decembrie 2019, 10:41 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  În aceste zile, nici nu contează când, fiindcă în ultimii ani ne-am obișnuit cu multe „mișcări browniene” la Poliția Arad, pe care de cele mai multe ori nu ni le puteam explica, s-a întâmplat să se schimbe șeful Poliției Municipiului Arad. Nu este neapărat (deși nu băgăm mâna-n foc pentru nimeni) vorba despre o schimbare menită să „producă” mai multă performanță, ci despre una obligatorie.

  Comisarul șef de poliție, Ștefan Troiac, a decis – mânat probabil de ultimele informații apărute în legătură cu pensia cumulată cu salariile sau, pur și simplu, sătul- să se pensioneze și a plecat din IPJ Arad, lăsând vacantă funcția de șef al Poliției municipiului Arad.

  Urmare acestei decizii, în locul său a fost detașat comisarul șef de poliție Călin Chițu, acesta fiind, până „ieri”, adjunctul lui Troiac.

  Nu în ultimul rând, se pare că la nivel de IPJ Arad vor fi mai mulți ofițeri care se vor pensiona, așa încât deficitul de posturi va fi unul alarmant și periculos.

  A… să nu uităm să vă spunem și asta: fostul adjunct al IPJ Arad, Cezar Șerbănică, se pare că a ales să plece în județul vecin, Timiș, la SIPI… Nouă nu ne-a spus, așa încât tratăm totul, deocamdată, ca pe o informație neverificată (dar dacă tot e SIPI, atunci secret să fie…)

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.