Generația tânără pune stăpânire pe conducerea Poliției Municipiului Arad

  de Special Arad | 5 iulie 2017, 1:46 PM | Știri Arad

  15

  Știri Arad. În cursul zilei de astăzi, comisarul șef Călin Chițu a fost numit comandat al Poliției Municipiului Arad, în vreme ce subcomisarul Cezar Șerbănică a fost numit adjunct. Cei doi sunt detașați pentru o perioadă de șase luni, până la organizarea unui concurs.

  Este, probabil, cea mai tânără echipă care a condus Poliția Municipiului Arad în ultimii 27 de ani, noul comandat având 39 de ani, în vreme ce adjunctul său 37 de ani.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Am cuvinte de apreciere doar pentru Chitu…un profesionist ! Celalalt ar fi trebuit sa se fi afirmat si el cu ceva rezultate in cariera pana acum, dar nu a iesit in evidenta in mod pozitiv. In schimb , a fost printre cei care a urzit de zor , prin tot felul de cercuri, ca sa ajunga sef. Îi doresc insa succes la invatat , pentru ca urmeaza si examenul de titularizare pe post si nu cred ca-i capabil sa treaca clasa…

   +5 voturi
   +1
   -1
  2. Felicitări domnule Tamaș, pentru numirea in funcția de adjunct a domnului Cezar. Oare nu ar trebui să îl numiți chiar inspector șef? Ce frumos ar fi…de ce nu predați ștafeta, sunteți depășit complet de situație. Oare ce părere au adevărații profesioniști din poliție….apropo vă puteți uita în ochii lor diminețile la ședințele de lucru?

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.