joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Robotul Titan vine în Atrium Mall

  de - | 22 martie 2023, 4:15 PM | Advertorial | Știri Arad

  0

  Poate vă întrebați cine este Robotul Titan. Titan este una din senzațiile divertismentului din întreaga lume. Robotul de peste 2 metri înălțime face un mix de teatru stradal, comedie și muzică ce se împletesc într-un show unic pe toate gusturile.

  Robotul Titan este controlat electronic și a fost prezent pe marile scene ale lumii în concertele Rihannei sau ale lui Will.I.Am, prima apariție având-o la celebrul festival de muzică din Glastonbury. Titan a călătorit în peste 48 de țări din întreaga lume performând în fața a zeci de mii de oameni.

  Între 23 și 26 martie, Atrium Mall sărbătorește 13 ani de experiențe unice de shopping în Arad, iar, cu această ocazie, robotul Titan vine să ofere arădenilor un spectacol inedit ce va include muzică, dans și râsete, selfi-uri și momente de comedie.

  Titan the Robot va fi prezent în  Atrium Mall cu 3 show-uri în fiecare zi, în weekend-ul 24-26 martie, conform următorului program:

  – 24 martie: orele 16:00, 18:00 si 20:00

  – 25-26 martie: orele 14:00, 16:00 si 18:00

  Vă așteptăm în Atrium Mall să fiți parte la un eveniment unic în vestul României!

   

  #love4shopping #love4fun

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.