marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Robert De Niro îl va juca pe John D. Rockefeller într-un nou film al regizorului David O.Russell

  de Special Arad | 18 ianuarie 2020, 1:05 PM | Film | Recomandările editorilor

  0

  Robert De Niro ar putea să facă din nou echipă cu regizorul alături de care a turnat „Silver Lining’s Playbook”, David O. Russell, într-un nou film biografic concentrat asupra vieţii unuia dintre cei mai importanţi oameni de afaceri americani din istorie, John D. Rockefeller, transmite vineri theplaylist.net.

  Filmul va fi realizat după un scenariu de Charles Randolph „Bombshell”). John D. Rockefeller a fost un multimiliardar despre care se spune că a reuşit prin forţe proprii, considerat o întruchipare a „visului american”, care a făcut avere prin compania sa petrolieră Standard Oil Company la sfârşitul secolului XIX.

  Lucrul la acest proiect nu va începe însă imediat, pentru că David O. Russell va realiza un alt film, cu Christian Bale în rolul principal, în această primăvară, iar De Niro se pregăteşte să înceapă filmările la noul proiect al lui Martin Scorsese, „Killing of the Flower Moon”.

  Foto: Newsweek

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.