sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A fost emisă avertizare RO-Alert de vijelie puternică pentru 14 localități din județul Arad

  de Special Arad | 10 iunie 2024, 5:41 PM | Știri Arad

  1

  A fost emisă avertizare RO-Alert de vijelie puternică pentru 14 localități din județul Arad, până la ora 20:00. Este vorba despre localitățile Gurahonț, Hălmagiu, Vârfurile, Săvârșin, Almaș, Bârzava, Vărădia de Mureș, Birchiș, Petriș, Hălmăgel, Dieci, Pleșcuța, Brazii și Bata.

  ISU Arad a anunțat că „Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod roșu – vijelie puternică, cu rafale de peste 90 km/h, grindină de medii și posibil mari dimensiuni, frecvente descărcări electrice, local averse torențiale care vor acumula peste 35 l/mp. A fost emisă o avertizare RO- Alert pentru localitățile vizate”.

  Și pentru localitățile Ususău și Șiștarovăț au fost emise mesaje RO-Alert de vijelie puternică, intervalul orar vizat fiind 17:35-18:45.

   

  Citește și: Cod portocaliu de averse torențiale pentru județul Arad și alte zone din țară

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.