sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Rihanna a devenit oficial miliardară! Artista deține o avere colosală

  de Special Arad | 5 august 2021, 9:50 AM | Monden

  0

  (foto: Instagram / rihannalounge)

  Rihanna este oficial miliardară, potrivit Forbes. Artista în vârstă de 33 de ani a ajuns la o avere de 1,7 miliarde de dolari din afacerile cu lenjerie intimă, cosmetice și din muzică.

  Rihanna a devenit acum cea mai bogată cântăreață din lume și a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey (2,7 miliarde de dolari).

  Cea mai mare parte a averii sale (1,4 miliarde dolari) a fost dobândită din afacerea Fenty Beauty, unde Rihanna deține 50% din companie.

  Autoarea hitului Umbrella a fondat brandul Fenty Beauty în 2017. Restul banilor vin din Savage X Fenty (270 milioane dolari) și din muzică.

  Recent, conform ProFM, Rihanna a lansat o nouă colecție Savage X Fenty, cu tematică Pride, în beneficiul a cinci organizații dedicate comunităților LBGTQIA +. Iar vedeta a dovedit, încă o dată, că este cel mai bun model pentru propriile creații, printr-o serie de fotografii publicate pe rețelele sociale.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.