sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Richard Filaret: „Nu cred că Filiași ne vor pune mari probleme”

  de Lucian Dănilă | 25 septembrie 2014, 4:15 PM | Sport

  0

  Filaret, fundașul central al Bătrânei Doamne, este foarte încrezător înainte de meciul pe care echipa arădeană îl dispută sâmbătă cu CSO Filiași. Reprofilat pe această poziție de Roland Nagy, Filaret a vorbit despre noul său post și mai vechea sa accidentare.

  „Vom avea suporterii în spate, iar împreună cu ei avem motivația necesară, pregătirea foarte bună pentru că avem un staff foarte bun și bagajul tehnic și tactic pentru a face un joc bun. Suntem un grup foarte unit în teren dar și în afara lui. Nu cred că cei de la Filiași ne vor pune mari probleme”, spune jucătorul care în perioada junioratului a trecut și pe la Celtic Glasgow.

  Referitor la noul său post, cel de fundaș central, Ricci spune: „am mai jucat doar o dată, pentru Gloria la un meci cu ACU, pe poziția de fundaș central. E un post diferit, cu mai multe responsabilități, dar mă ajută Botiș foarte mult. Mă ajută și Roland Nagy, iar până acum cred că a fost destul de bine și sper și la mai bine”.

  Cunoscut fiind faptul că a fost o lungă perioadă accidentat, Richard spune că a trecut peste acel moment: „am trecut peste vechea accidentare, nu mai am dureri, nici amorțelile acelea, iar ca formă sportivă mă simt foarte bine. Am prins curaj în piciorul meu stâng și mă simt mult mai bine”.

  IMG_3504

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.