Ofițer pe banca Bătrânei Doamne! A fost căpitan, acum este… locotenent (Foto)

  de Lucian Dănilă | 21 noiembrie 2017, 9:01 AM | Povești despre oameni | Sport | Topic special

  3

  A venit la Arad la mijlocul anilor 90. S-a remarcat prin seriozitate și putere de luptă, iar pentru o scurtă perioadă a ajuns să poarte pe braț banderola de căpitan a echipei UTA. Așa a fost mereu, încă de tânăr, un tip serios, care punea accentul pe disciplină.

  Nu, nu scriem despre vreo eventuală schimbare de antrenor la UTA. Scriem despre Nicolae Costel Bogoșel, cel care  a făcut carieră ca jucător la UTA, evoluând apoi la ACU Arad, echipă pe care avea să o și antreneze în Liga a 2-a și a 3-a. Acum are 45 de ani și nu a renunțat să joace fotbal. Nu o mai face la un nivel ridicat, evident, dar merge în fiecare weekend să joace alături de colegii săi de la Podgoria Ghioroc. Ca și antrenor, Costel Bogoșel a pregătit ACU și Gloria Arad, fiind ultimul antrenor al acestei ultime echipe desființate în 2014 după 101 ani de existență.

  După ce a renunțat la cariera de jucător, „Bogo” a îmbinat fotbalul cu… milităria, deși poate este impropriu spus militărie, unitățile de pompieri din România funcționând de mai bine de un deceniu ca unități demilitarizate. Îl prinde această meserie care se pliază exact pe calitățile sale: seriozitate, disciplină, punctualitate, acțiune.

  De doi ani antrenează grupa de Under 19 de la UTA, echipă cu care a fost la un pas de finala campionatului național în această primăvară, iar în această toamnă are rezultate de excepție. A început la această grupă alături de Nelu Hermann, prietenul său din copilărie, iar de doi ani face cuplu cu Mihai Petcuț.

  Am vorbit doar despre fotbalistul și antrenorul Costel Bogoșel, dar viața lui nu se limitează la atât. De câteva zile, Nicolae Costel Bogoșel este ofițer în cadrul ISU Arad. Astfel, grupa Under 19 de la UTA are pe bancă un antrenor cu… grade.

  „Începând cu 15.11.2017, că urmare a promovării concursului pentru trecerea în corpul ofițerilor, colegul nostru Nicolae Costel Bogoșel, a primit gradul militar de locotenent și va ocupa funcția de ofițer cu pregătire fizică. Îi urăm mult succes in activitate pe care urmează să o desfasoare” (ISU ARAD, pe pagina de Facebook).

  Deci, fostul căpitan al echipei UTA din anii 90 a ajuns acum… locotenent. Și nu e deloc o retrogradare.

  bogosel 2

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.