miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Notele finale ale profesorilor la examenul de titularizare

  de Special Arad | 24 iulie 2018, 3:05 PM | Educaţie

  0

  Rezultatele finale ale examenului de titularizare au fost afişate astăzi, iar repartizarea pe locurile libere a candidaţilor care au obţinut note peste 7 va avea loc miercuri. Înaintea contestaţiilor, din totalul de 459 de candidați înscriși, doar 341 au reușit să aibă medii mai mari de 5.

  Vezi aici rezultatele finale ale candidaţilor înscrişi la concurs în Arad

  Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci).

  Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedenterminată va realiza, miercuri, în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare.

  Joi, va avea loc repartizarea pe posturile didactice de predare vacante a cadrelor didactice titulare în învăţământul preuniversitar anterior înscrierii la concurs, care au participat la concursul naţional şi au obţinut minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului, cu păstrarea statutului de cadru didactic titular.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.