Rezultate BAC, după contestații. Rata de promovabilitate din județul Arad a crescut

  de Special Arad | 3 September 2021, 2:42 PM | Educaţie

  0

  Rezultatele finale obținute de absolvenții studiilor liceale la probele scrise ale examenului național de Bacalaureat (august-septembrie 2021) au fost afișate astăzi, 3 septembrie, în centrele de examen și pe site-ul dedicat.

  În județul Arad, rata de promovare (absolvenți din promoția curentă și din promoțiile anterioare), înregistrată după soluționarea contestațiilor, este 42,21% (în creștere cu 2,01%, comparativ cu afișarea rezultatelor inițiale – 40,20%).
  Pentru promoția curentă, rata de reușită este 42,56%, iar pentru promoțiile anterioare – 42,67%.

  Astfel, din totalul celor 796 de candidați prezenți (484 – promoția curentă și 312 – promoțiile anterioare) au promovat 336 de candidați: 206 de candidați aparțin promoției 2021, iar 130 provin din promoțiile anterioare.
  Procentul de promovare se calculează din totalul candidaților prezenți, incluzând în această categorie și candidații eliminați.

  Rezultatele înregistrate la examenul național de Bacalaureat pot fi găsite AICI.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.