vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Revoluționar timișorean chemat la secție, pentru că a „îndrăznit” să pună poze pe Facebook cu doi bizoni polițiști

  de - | 19 aprilie 2017, 8:40 AM | Recomandările editorilor | Regional

  0

  Un timișorean a fost invitat la sediul Poliției Locale pentru a da explicații după ce a distribuit pe Facebook o imagine cu două mașini ale instituției parcate pe trotuar, astfel încât pietonii nu mai puteau trece, scrie Ziare.com.

  Revoluționarul Corneliu N. Vaida a postat, marți, pe contul său de Facebook, o invitație pe care a primit-o de la Poliția Locală Timișoara, prin care este anunțat că trebuie să se prezinte la sediul instituției, miercuri, în caz contrar va fi amendat.

  „Vaida Corneliu Nicolae este invitat la Direcția Poliției Locale, la data de 19.04.2017, ora 10.00, în lucrarea privind conținutul mesajelor postate pe rețelele de socializare, respectiv Facebook, cu data de 13.04 și 14.04.2017, în vederea clarificării. În caz de neprezentare, se vor aplica sancțiunile prevăzute de art. 2, pct. 33, din Legea nr. 61/1991, republicată”, scrie în invitația primită de timișorean de la Poliția Locală.

  Cauza și efectul ….

  Posted by Corneliu N. Vaida on Tuesday, April 18, 2017

  Deci …. tocmai mi-am adus aminte ca eu am mai dialogat cu polițistul local Tirlui Marius (cel care ma invita mâine la…

  Posted by Corneliu N. Vaida on Tuesday, April 18, 2017

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.