Revoluție pe Facebook. Sute de atleți și oameni care practică sportul solicită ajutorul Ministerului și cer demisia directorului CSM Arad!

  de Special Arad | 26 noiembrie 2015, 8:12 AM | Sport

  5

  Știri Arad. Miercuri, 25 noiembrie, Vasile Bociort însuși a arătat tuturor cine este cu adevărat și ce „maniere” are. Din punctul nostru de vedere, directorul CSM Arad  s-a „sinucis” la propria lui conferință de presă, lovind mișelește, grobian, incalificabil într-unul dintre cei mai buni sportivi ai clubului pe care îl conduce: Sorin „Miki” Mîneran.

  Când spui despre Mîneran că „este un bețivan, iar clubul CSM nu are nevoie de asemenea sportivi”, întărești cele scrise de noi despre cum se comportă cu angajatele clubului, femei cărora în repetate rânduri li se adresa cu termeni jignitori: „ordinaro”, „nesimțito” sau „mincinoaso”. Faptul că a făcut un adevărat „duplex familial” din instituțiile CSM și ITM nu l-a recunoscut. De ce ar fi făcut-o?…  Însă același director a recunoscut că „am dat televizorul de la CSM celor de la ITM cu contract de comodat (făcut după dezvăluirile Special Arad). Se practică între instituții”. Halucinant… Televizorul clubului, folosit la competiții, dat ca „barter”. În schimbul a ce, nu știm. De asemenea, tot el spune că a intrat de pe calculatorul de la ITM pe adresa de e-mail a clubului CSM. Nu a recunoscut că a dat parola de la e-mail consoartei lui, dar aici are o problemă… A cam driblat adevărul…

  Și acum ce face Vasile Bociort? Amenință Special Arad cu plângeri penale, pentru denigrarea imaginii clubului și a lui! Incredibil! Noi am denigrat imaginea CSM Arad? Noi?… care am participat la atâtea competiții, care am promovat atâția sportivi ai CSM? Oare nu chiar Vasile Bociort este cel care aduce grave prejudicii imaginii clubului CSM, jignind într-un asemenea mod un sportiv dublu campion național la maraton și care apare în celebra „Guiness Book” pentru performanțele lui? 

  Jignirile aduse lui Mîneran par a nu se opri. După ce a declarat în propria conferință că după Bernadett Balint nu mai pleacă nimeni din club, tot Bociort a fost cel care a afirmat că „CSM nu are nevoie de sportivi ca Mîneran, care este un bețivan”, pentru ca mai apoi să ne șocheze cu afirmația: „Din ianuarie vom rezilia contractul lui Marius Copil!” Poftim? Dacă rămâne în funcție se va lepăda și de cel mai bun jucător de tenis de câmp pe care îl are România, arădeanul Marius Copil? Nu ne miră deloc, din moment ce acum o lună afirma că dorește să înființeze secție de tenis de câmp la CSM, secție înființată de ani de zile…

  Deci, a plecat Bernadett Balint. Urmează să plece Sorin Mîneran. Marius Copil pare a fi, și el, pe făraș. Sunt trei campioni naționali și internaționali ai Aradului, ai României, ai clubului CSM. Iar din informațiile noastre, urmează și al patrulea. Tot campion național, dar și campion european. Vom reveni la timpul potrivit…

  Și vom reveni și asupra conferinței de presă a lui Vasile Bociort în această seară. O să vă povestim și cum a dorit să cheme serviciul de pază pentru a scoate afară din conferință pe reprezentanții Special Arad, Lucian Dănilă și Lucian Precup, incomozi probabil pentru că am pus un număr ridicat de întrebări… Și au fost multe întrebări… 

  PÂNĂ ATUNCI, CITIȚI MAI JOS ZECILE DE MESAJE PRIN CARE ATLEȚII ARADULUI ÎI CER DEMISIA LUI VASILE BOCIORT!

  Printre cei care au postat pe rețeaua de socializare facebook se numără maratoniștii Roland Unterweger, Dacian Todincă, Flaviu Mocanu, Ciprian Jurma, Ioana Reghiș, atleți care știu câte sacrificii se fac pentru a putea participa la competiții de fond, de semimaraton sau maraton. De asemenea, foarte mulți sportivi au apreciat, prin câte un „like”, postările prin care i se cere demisia celui care de patru luni ocupă cel mai important scaun din clubul CSM Arad.

  AVEȚI CE CITI… PÂNĂ SĂ O FACEȚI, NOI INSISTĂM: DEMISIA VASILE BOCIORT!

  1

  2

  3

  4

  5

  6

  7

  8

  9

  10

  11

  12

  13

  14

  15

  16

  17

  18

  19

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. buna ziua! Intrebarea mea este cea generala pentru PSD ca si partid politic: pe ce criterii acorda sprijinul politic oamenilor pe care ii instaleaza in functii de conducere la institutii, inafara de sponsorizarile aordate de acestia? Acest personaj de horror , d-nul Bociort, pe care il analizeaza opinia publica dupa faptele descrise de catre jurnalistii aradani are “curajul” sa faca conferinte de presa doar pentru ca are sprijin politic.
   Despre sprijin este vorba nu despre calitati si intitiative la locul de munca este vorba. As avea o singura intrebare de bun simt pt. d-nul Bociort : stie citi metri sunt intr-un kilometru? daca nu, atunci eu si il invit pe stadionul Gloria sa alerge 100 m ( acesti 100 metri nu suntegali cu un 1 km.), dar sa se prezinte ca si un sportiv:alimentat corespunzator pentru efortul de depus( calculat necesarul de calorii) , fara sa fi fumat si consumat bauturi alcoolice cu multe zile inainte ce conti multe grade si echipament adecvat. abia dupa vreo 10 ture a cite 100 m ar putea avea o opinie cit de cit fundamentata macar despre ce stie sa fac un sportiv amator la un banal antrenament!
   Si toate afirmatiile facute in fata presei trebuie sustinute cu dovezi, nu cu afirmatii gratuite. Daca nu era cazul acestui sportiv,atitudinea de membru PCR acestui director ar fi iesit mai tirziu la suprafata.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.