vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Revin temperaturile de vară în perioada următoare

  de Special Arad | 12 septembrie 2017, 7:29 PM | Știri Arad

  0

  Meteorologii anunţă că ploile vor bate în retragere în următoarea perioadă, iar vremea de vară se va reinstala în majoritate regiunilor. 

  La Arad, maximele termice vor fi între 21 și 28 °C mâine și poimâine (miercuri și joi), iar începând de sâmbătă (16 septembrie) și până marți (19 septembrie), temperatura va urca, în timpul zilei, peste 30 °C, potrivit prognozei ANM.

  Ploile slabe vor cădea pe parcursul nopţii numai din loc în loc, în vestul, centrul şi nordul ţării. Izolat vor apărea şi descărcări electrice. În rest, vremea va fi plăcută, iar minimele ridicate, cu valori între 11 şi 21 de grade Celsius, potrivit Digi 24.

  Valorile termice în lunile septembrie, octombrie și noiembrie vor fi mai ridicate față de normele climatologice ale perioadei, în special în vestul, sudul și sud-estul țării, în timp ce precipitațiile vor fi deficitare în luna septembrie în majoritatea regiunilor, dar se vor apropia de valorile normale în octombrie și vor deveni ușor excedentare în luna noiembrie în regiunile centrale și estice, relevă prognoza publicată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), valabilă pentru intervalul septembrie – noiembrie 2017.

  meteo septembrie zilele urmatoare

  Sursa: ANM

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.