duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Minivacanța de Revelion, plină de cazuri la Urgențe. Câți arădeni au ajuns cu intoxicații de alcool sau digestive

  de Special Arad | 3 ianuarie 2024, 11:32 AM | Recomandările editorilor | Sănătate | Știri Arad

  0

  Conducerea Spitalului Județean informează că, pe parcursul minivacanței de Revelion, echipa medicală a Unității de Primire Urgențe, împreună cu medicii de gardă din secțiile spitalului, au efectuat investigații de urgență și au asigurat tratament imediat în cazul a 655 de persoane, care s-au prezentat la spital cu diferite afecțiuni medicale.

  De duminică, 31 decembrie, ora 08.00 și până azi dimineață, 3 ianuarie, la ora 08.00, 488 de adulți și 167 de copii au necesitat îngrijiri medicale în regim de urgență. Cele mai întâlnite afecțiuni medicale în rândul minorilor au fost cele respiratorii, în cazul a 97 de copii, urmate de afecțiunile digestive (24 de cazuri).

  Cei mai mulți adulți au fost diagnosticați cu 95 afecțiuni respiratorii, 46 afecțiuni digestive, 32 afecțiuni cardiace și 26 neurologice. Totodată, 12 adulți s-au prezentat în Unitatea de Primire Urgențe cu intoxicație cu alcool.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.