Retrospectivă Foto ClubPro Arad

  de Special Arad | 25 noiembrie 2015, 12:02 PM | Cultură

  0

  În prezența prietenilor și a pasionaților de artă fotografică, 16 membri ai FotoClubPro Arad au vernisat la sala Clio din Arad din cadrul Complexului Muzeal Arad expoziția de fotografie intitulată sugestiv „FotoClubPro Arad”.

  Fiind o expoziție retrospectivă a anului pe cale să se încheie, fotografii arădeni au oferit publicului o incursiune în lumea fotografiei prin abordarea diferitelor stiluri fotografice, pe siemeze fiind expuse fotografii de peisaj, portret, călătorie, eseu dar și nud. Cu ocazia vernisajului Călin Andra, vicepreședinte al asociației arădene, a prezentat celor prezenți conceptul care a stat la baza acestei expoziții și a lansat invitația de a profita de ultimele zile în care iubitorii de fotografie pot să-și înscrie lucrările la Salonul Internațional de Artă Fotografică pe care FotoClubPro Arad îl organizează la începutul lunii decembrie.

  Lucrările expuse sunt semnate de Dr. Teodor Radu Pantea, Nelu Scripciuc, Călin Andra, Flavian Savescu, Elisabeta Șipoș, Laura David, Călin Vurdea, Cătalin Alexandru, Claudiu Vlas, Dan Lucian, Dorin Nemțu,Marian Ghebeleș, Robert Eduard Szalma, Paul Herlo, Octavian Tocaciu și Robert Kadar.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.