duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Reținut pentru violarea unei minore, Trandafir a fost arestat preventiv

  de Special Arad | 19 aprilie 2016, 10:52 AM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, după ce în prealabil a fost începută urmărirea penală şi a fost pusă în mişcare acţiunea penală, au înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi propunerea de arestare preventivă a inculpatului Trandafir Dan, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

  Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad a admis propunerea procurorilor cu privire la inculpatul Trandafir Dan, dispunând arestarea preventivă a acestuia pe o durată de 30 zile.

  Probatoriul administrat în cauză, până la acest moment procesual, a relevat faptul că, în data de 13.04.2016, în jurul orelor 2230, în curtea unei unităţi de învăţământ din municipiul Arad, prin exercitarea unor acte de violenţă inculpatul a penetrat cu degetul vaginul  persoanei vătămate F. L. S., minoră în vârstă de 14 ani. Urmare actelor de violenţă exercitate de inculpat persoana vătămată necesită pentru vindecare 7-8 zile îngrijiri medicale.

  Facem precizarea că urmărirea penală este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.