Retim modifică tarifele pentru ridicarea gunoiului, din 24 aprilie

  de Special Arad | 10 aprilie 2019, 3:25 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat.  ADISIGD Arad împreună cu RETIM Ecologic Service SA doresc să informeze populația zonei 1 a județului Arad că începand cu data de 24 aprilie 2019 se vor aplica tarifele de colectare a deșeurilor aferente celui de-al doilea an contractual în zona 1 a județului Arad.

  Contractul semnat între ADISIGD Arad și Retim prevede o modificare anuală (odată cu trecerea la un nou an contractual) a tarifelor, reprezentată de o foarte mică creștere a tarifelor la persoanele fizice și – totodată – de o foarte mică scadere a tarifelor la agenții economici și instituțiile publice.

  Astfel, al doilea an contractual începe la data de 24 aprilie 2019 și aduce creșterea cu mai putțin de 2% a tarifelor la persoanele fizice și o scădere cu aproximativ 2% a tarifelor la agenții economici și instituțiile publice.

  Tarifele aplicabile începând cu data de 24 aprilie 2019 vor fi:

  • Gospodării zona urbană: 7,98 lei/persoană/lună (față de 7,83 tarif actual) plus TVA
  • Gospodării zona rurală: 2,97 lei/persoană/lună (față de 2,94 tarif actual) plus TVA
  • În cazul agenților economici: scădere de 1,9% (aplicabilă celor 4 tarife utilizate: deșeuri reziduale, deșeuri reciclabile din plastic-metal, deșeuri reciclabile din hârtie-carton, deșeuri reciclabile din sticlă)

  Astfel, factura lunii aprilie va cuprinde doua poziții distincte, reflectând cele două perioade pentru care se aplică tarifele prezentate mai sus (1-24 aprilie și 25-30 aprilie).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.