marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Retim anunță programul de lucru al companiei de Sărbătorile Pascale, în județul Arad

  de Special Arad | 20 aprilie 2022, 10:36 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Compania RETIM informează toți utilizatorii și colaboratorii săi cu privire la programul de lucru în perioada sărbătorilor Pascale în județul Arad.

  COLECTAREA DE DEŞEURI

  Activitatea de colectare a deşeurilor din toate localităţile din județul Arad în care operează compania RETIM se va desfăşura în perioada 22 aprilie 2022 (Vinerea Mare) – 25 aprilie 2022 (A doua zi de Paște), astfel:

  Vineri 22 aprilie – în toate localitățile, conform programelor obișnuite pentru toate categoriile de deșeuri;

  Sâmbătă 23 aprilie – în toate localitățile, conform programelor obișnuite pentru toate categoriile de deșeuri;

  Luni 25 aprilie – conform programelor obișnuite pentru toate categoriile de deșeuri, mai puțin pentru deșeuri biodegradabile (pubela maro) în localitățile Nădlac, Sântana, Pecica. Acestea se vor colecta în ziua următoare, marți, 26 aprilie.

  Astfel, utilizatorii serviciului de salubrizare sunt rugați să scoată la stradă recipientele de colectare a deșeurilor în zilele obișnuite.

  BIROURI DE RELAŢII CLIENŢI ŞI CASIERII – Arad

  Birourile de relaţii clienţi şi casierii vor fi:

  DESCHISE până în data de 21 aprilie inclusiv– program obișnuit, de la ora 08.00 până la ora 16.00;

  ÎNCHISE în perioada 22 aprilie – 25 aprilie inclusiv;

  DESCHISE din data de 26 aprilie, de când se va relua programul obișnuit, de la ora 08.00 până la ora 16.00

  Compania RETIM recomandă utilizarea cu precădere a instrumentelor de plată electronice disponibile pe site-ul www.retim.ro , a sistemelor de plată rapidă PayPoint, Un-Doi, Self-Pay sau a aplicației mobile Pago.

  RETIM rămâne în contact direct cu clienţii săi pe canalele de comunicare online – website www.retim.ro, email [email protected] si pagina oficială de Facebook.

  De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07.00 – 19.00.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.