duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Rețeaua socială a cărui cont costă 9000 de dolari

  de Special Arad | 22 septembrie 2014, 10:27 AM | Social Media

  0

  Există un lucru care le place bogătanilor mai mult decât banii: să vorbească despre banii lor cu alți oameni care au bani. De asta există cluburile de golf, cluburile pentru gentlemani și mai nou, o rețea socială exclusivistă care te costă nouă mii de dolari ca să-ți faci cont, numită Netropolitan.

  Acolo poți discuta despre „vinuri fine, mașini scumpe și decizii în afaceri”, adică lucruri despre care își închipuie oamenii normali că discută bogații, relatează Vice România.

  Rețeaua socială e ideea lui James Touchi-Peters, fostul dirijor al Orchestrei Filarmonice din Minnesota, care câștigă destui bani cât să se poată considera bogat. Cea mai mare atracție a site-ului, pe lângă exclusivitate, e promisiunea că rețeaua nu va avea reclame și nu vor avea acces la ea decât plătitorii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.