sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Rețeaua școlară și inventarul bunurilor Municipiului Arad, la transparență decizională

  de Special Arad | 22 noiembrie 2023, 9:21 AM | Administraţie

  1

  Comunicat. Primăria Municipiului Arad anunţă deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ, începând de marţi, 21 noiembrie 2023: „Proiect de hotărâre privind aprobarea Statutului Municipiului Arad – iniţiativa primarului”.

  Proiectul de hotărâre se referă la aprobarea Statutului Municipiului Arad, prevăzut în Anexa Nr. 1 la prezenta Hotărâre, împreună cu Anexele 9.1, 9.2, 9.3 cuprinzând Reţeaua școlară a unităţilor de învăţământ preuniversitar din Municipiul Arad pentru anul şcolar 2023– 2024 și cu Anexele 11.1, 11.2, 11.3 cuprinzând Inventarul bunurilor aflate în patrimoniul Municipiului Arad, care fac parte integrantă din prezentul statut. Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Arad nr. 410 din 31 august 2021 privind aprobarea Statutului Municipiului Arad se abrogă.

  Documentaţia poate fi consultată: pe pagina de internet a instituţiei, accesând acest link, la sediul instituţiei, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, luni, marți, miercuri între orele 08:30 – 16:00, joi între orele 08:30 – 17:30, vineri între orele 08:30 – 13:30. Proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Serviciul Relaţii cu Publicul al instituţiei.

  Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până la data de 5 decembrie 2023, prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituţiei, la acest link, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: [email protected] sau prin poştă, pe adresa Primăriei Municipiului Arad, Bulevardul Revoluţiei, nr. 75.

  Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare vor fi publicate pe pagina de internet a instituţiei, aici.

  Nepreluarea recomandărilor formulate şi înaintate în scris va fi justificată în scris. Pentru cei interesaţi există şi posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociaţie legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituţie publică până la data de 05 12 2023.

  Citește și: Colegiul Tehnologic „Aurel Vlaicu” s-a împotrivit degeaba să cedeze laboratoarele pentru „Peda” · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cetatea Aradului nu figurează nici în domeniul public nici în domeniul privat al orașului cel puțin eu nu am găsit-o ca tot se lăuda primarul ca a intrat în proprietatea orașului.
   Chiar dacă e în administrarea armatei logic trebuia sa figureze în patrimoniul orașului în acest inventar.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.