La Târnova se va extinde rețeaua de alimentare cu apă

  de Special Arad | 21 December 2021, 6:09 PM | Administraţie

  0

  (foto: rnews.ro)

  Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a semnat autorizația de construire pentru extinderea rețelei de alimentare cu apă în satele Agrișu Mare, Arăneag și Drauț, care aparțin de comuna Târnova.

  „Unul dintre cele mai importante proiecte în județul Arad îl reprezintă extinderea rețelei de alimentare cu apă. Ca președinte al Consiliului Județean Arad, susțin proiectele administrațiilor locale, în special când este vorba despre proiectele în folosul comunității. Îmi doresc condiții bune pentru toți locuitorii județului nostru, cu acces la servicii de calitate. În ceea ce privește extinderea rețelei de apă în satele Agrișu Mare, Arăneag și Drauț, aceasta va fi extinsă pe o lungime de 28 de kilometri și 848 de gospodării se vor putea branșa după terminarea lucrărilor. Valoarea lucrărilor este de 8,4 milioane lei, iar durata de execuție este de 30 de luni, de la data începerii efective a acestora”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Ca date tehnice, vor fi amplasate 467 cămine, 3 stații de pompare pentru asigurarea presiunii necesare în rețea, 11 subtraversări și un rezervor de înmagazinare cu o capacitate de 600 mc.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.