vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Droguri, armament și bani falși, descoperiți la domiciliile unui arădean! Aceeași captură și în județul Timiș, în urma unui flagrant | Video

  de - | 17 februarie 2020, 11:56 AM | Regional | Topic special

  0

  A fost o acţiune de amploare pentru destructurarea unei reţele care se ocupa de punerea pe piaţă a unor bancnote false.

  Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combaterea a Criminalităţii Organizate Gorj au fost cei care au organizat totul, inclusiv un flagrant, pe raza judeţului Timiş.

  Cu ocazia realizării flagrantului au fost identificaţi doi bărbați, de 44 și 45 de ani, din municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, care aveau asupra lor suma de 16.000 euro contrafăcuţi, sumă ce urma să fie pusă în circulaţie pe piaţa românească”, transmite Poliţia Română.“

  În paralel, au fost organizate şi trei percheziţii pe raza municipiului Arad. Este vorba despre imobile deţinute de un tânăr de 23 de ani, unde a fost descoperită o sumă uriaşă, în euro falşi, dar şi droguri şi armament.

  Cu această ocazie a fost ridicați 73.820 euro, contrafăcuţi, un pistol cu glonţ, calibrul 7,65 mm, 16 cartuşe cu glonţ, neutilizate, calibrul 7,65mm, 2 pachețele cu substanţă pulverulentă, de culoare albă, având o greutate de aproximativ 3 grame, posibil cocaină,  2 grame fragmente vegetale, de culoare verde-oliv, cu miros specific, posibil canabis şi suma de 13.550 euro”, se mai arată în comunicatul transmis de Poliţia Română.

  În total, trei suspecţi au fost ridicaţi şi duşi la audieri, la sediul S.C.C.O. Gorj. Ulterior, indivizii au fost arestaţi preventiv, pe o perioadă de 30 de zile.

  sursa:  sursadevest

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.