Restricții de trafic pe A1 și pe mai multe artere rutiere de la ora 22, din cauza unui transport agabaritic

  de Special Arad | 23 August 2022, 7:30 PM | Știri Arad

  0

  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, 23 august, începând cu ora 22:00, se va desfășura un transport agabaritic pe traseul PTF Nădlac II – A1 – A6 – VLU – DN6 – DN56A – DN6 – Maglavit – PTF Calafat.

  Transportul este format dintr-un camion cu lățimea de 3,2 metri și înălțimea de 4,2 metri și lungimea de 26 metri.

  Viteza de deplasare va fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

  Convoiul va fi însoțit pe traseul precizat de un echipaj de poliție rutieră.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.