vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Restricții de circulație în zona pasajului din Micălaca. Se montează grinzile

  de Special Arad | 28 aprilie 2023, 3:23 PM | Știri Arad

  0

  foto: DRDP Timișoara/Facebook

  Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara anunță că sâmbătă, 29 aprilie, se va circula cu restricții în zona pasajului denivelat de pe centura de ocolire Arad (DN 7) peste CF Arad – București.

  „Antreprenorul a început operațiunile de lansare a grinzilor pe pasaj. Pentru siguranța participanților la trafic, pe timpul lansării și asigurării fiecărei grinzi, circulația vehiculelor și a persoanelor va fi interzisă între cele două pile ale pasajului. Închiderea circulației se va face fragmentat, cu ajutorul piloților de trafic, durata închiderii fiind de maximum 10 minute, după care se va circula aproximativ 20-25 de minute”, a transmis DRDP Timișoara.

  În total, în perioada următoare, se vor monta 117 grinzi, pasajul având 13 deschideri peste calea ferată și peste DN 7, în zona Micălaca. O grindă are o lungime de 22 de metri.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.