marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Restricții de circulație în județul Arad, cauzate de caniculă

  de Special Arad | 19 iunie 2024, 1:06 PM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Pe perioada codului portocaliu și a codului roșu de caniculă, Consiliul Județean Arad instituie restricții de circulație pe toate drumurile județene!

  Având în vedere prognozele Administrației Naționale de Meteorologie și avertizările de caniculă care vizează județul Arad, Consiliul Județean Arad anunță instituirea unor restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 t.

  Acestea se vor aplica în zilele de miercuri, joi, vineri și sâmbătă, în această săptămână, în intervalul orar 10:00- 20:00.

  Restricțiile sunt aplicate pentru protejarea drumurilor județene, în condițiile de caniculă afectează stratul bituminos.

  Potrivit legii, sunt exceptate de la restricțiile de trafic: transporturile de persoane, de animale vii și produse perisabile, vehiculele care participă la intervenții în caz de forță majoră, transporturile poștale, de echipamente de prim ajutor, de distribuție de carburanți, cele de mărfuri sub temperatură controlată, transporturi de vehicule avariate, de apă și hrană în zone calamitate, după caz, transporturi funerare, cele care privesc activități militare sau de salubrizare stradală.

  Citește și: Vara s-a instaurat în toată regula! Trei puncte anticaniculă, amenajate la Arad în următoarele zile · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.