marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Vara s-a instaurat în toată regula! Trei puncte anticaniculă, amenajate la Arad în următoarele zile

  de Special Arad | 18 iunie 2024, 2:25 PM | Știri Arad

  0

  Vara și-a intrat în drepturi! Primăria Municipiului Arad informează că, în următoarele patru zile, cele trei puncte anticaniculă din municipiu sunt active.

  Este vorba despre punctul de prim ajutor de  la intrarea în  Palatul Administrativ, cel din  incinta Catedralei Ortodoxe de la Podgoria și cel de la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”.

  Ajutorul oferit persoanelor afectate de căldură constă în servicii de hidratare şi medicale de bază, precum oferirea de apă, consultaţii medicale primare, măsurarea indicelui glicemic și a tensiunii arteriale. Chiar și așa recomandarea specialistilor este ca  în zilele cu temperaturi extreme să se evite expunerea prelungită la soare.

  Prognoza meteo arată că următoarele zile, în municipiu, vor fi temperaturi cu adevărat caniculare, termometrul urmând să indice maxime de până la 36 grade Celsius. Vă recomandăm să consumați cât mai multe lichide și să evitați plimbările în plin soare. O pălărie pe cap este și ea binevenită.

  canicula arad 18 23 iunie 2024
  (sursa: wheater.com)

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.