vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Restaurantul Ornella Micălaca, un loc perfect pentru un pit-stop de la activitățile zilnice (Foto)

  de Lucian Dănilă | 1 aprilie 2022, 3:53 PM | Știri Arad

  0

  Primăvara și-a intrat în drepturi cu toate că acum, când scriem aceste rânduri, afară e mai degrabă un peisaj bacovian. Odată cu mirosul de primăvară a apărut și promenada pe faleza Mureșului din Arad, în zona 300, în Micălaca, acolo unde mulți locatari ai zonei, dar și arădeni din diferite alte cartiere, aleg să se plimbe și să se bucure de soare.

  Este un loc în acea zonă care te îmbie să te oprești. Se numește Ornella și este restaurantul-pizzerie care se află de mulți ani la intersecția străzilor Elena Drăgoi, acolo unde este și Universitatea Aurel Vlaicu, și Splaiul General Gheorghe Magheru.

  Ca mai toate localurile din țară și nu numai, și restaurantul Ornella a trecut prin perioada dificilă generată de restricțiile impuse în timpul pandemiei care ne-a dat viața peste cap în ultimii doi ani, dar a supraviețuit, și acum își așteaptă clienții cu un meniu foarte diversificat și cu un orar la fel de generos, de luni până duminică, între orele 8:30 și 22:00.

  Ornella este un loc perfect pentru un – să îi spunem – pit stop atât pentru cei care aleg o plimbare pe malul Mureșului, dar și pentru cei care cu greu aleg o locație unde să iasă împreună cu familia sau cu grupul de prieteni.

  Personalul este profesionist și foarte amabil și te așteaptă zilnic la… meniul zilei, dar și la… pizza zilei, Ornella fiind recunoscută pentru pizza foarte gustoasă, indiferent de sortimentul ales. Evident că nu lipsesc din meniu salatele, dar nici preparatele din porc, vită, pui și chiar rață, scăricica de porc sau delicioșii burgeri, sarmalele sau preparatele din somon, pastele sau aperitivele foarte diversificate și ele, iar la desert poți să alegi dintre clătitele cu brânză și sos de caramel, lava cake sau delicioșii papanași.

  Pentru a vă edifica, puteți accesa galeria foto de la finalul articolului.

  Restaurantul Ornella te așteaptă și cu o bogată gamă de băuturi, de toate genurile, iar la capitolul vinuri sunt de încercat vinurile din zonă, de la Crama Miniș Winery.

  Bunătățile de la Ornella pot ajunge la tine și prin intermediul curierilor de la Tazz sau Glovo, iar pe aplicațiile acestora poți avea norocul să prinzi reducerile de până la 50 la sută din prețurile de pe meniu.

  Și pentru că în rândurile de mai sus vorbeam despre restaurantul Ornella ca un pit-stop în timpul activităților de zi cu zi, vă anunțăm că localul de pe malul Mureșului poate fi și gazda unor evenimente cum ar fi zilele de naștere, zilele onomastice sau chiar botezurile.

  Numerele de contact sunt: 0257.272.720 și 0728.272.720

  De asemenea, puteți accesa pagina de Facebook a localului, cu click pe Restaurant Ornella Micălaca.

  (P)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.