duminicã, 3 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Replică la foto-reportajul SPECIAL ARAD din 22.09.2021

  de Lucian Dănilă | 12 noiembrie 2021, 1:08 PM | Știri Arad

  0

  „Subsemnatul STEPANESCU PETRU, cumpărător de bună credință a unei Construcții Provizorii tip Garaj Metalic, situate pe Malul Mureșului Arad, strada Marului nr. 16 – capătul străzii spre Trei Insule, am fost căutat în septembrie de către o persoană, care a venit la locul unde eram, la Garajul meu, care m-a luat la întrebări privind faptul că eu construiam o poartă de intrare la suprafața pe care era garajul. Ulterior am aflat că îl cheamă O.G.O. și este proprietarul casei vecine, cu fața spre drum, de la nr. 14. Mi-a spus că acolo era o poartă dar el a dat-o jos și că nu permite ridicarea alteia noi.

  Eu i-am spus că fiind cumpărător al garajului, îmi amenajez intrarea cum doresc. Am fost surprins lucrând cu un topor în mâna în fotografia publicată dar NU este adevărat că am amenințat pe cineva.

  Nu m-am dus la poarta altei vecine, d-na M.R., decât treceam pe stradă. Aceasta a chemat Poliția Locală de mai multe ori, dar nu s-a constatat nimic.

  Subsemnatul COSTEA IONEL, declar că nici eu nu am vreo problemă cu dl. O.G.O, care este și vecinul meu, deși acesta a instalat camere video spre proprietatea mea și a pus materiale pe gardul meu, care au provocat în mare parte prăbușirea acestuia.

  Mie mi-au fost aduse de asemenea injurii de către vecini, d-na M.R. și dl. O.G.O, fără să am o vină.

  Subsemnații nu dorim să avem probleme cu vecinii dar ne vom adresa instanței de judecată dacă vor continua injuriile și amenințările la adresa noastră”.

  Stepănescu Petru

  Costea Ionel

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.