joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Renumitul retailer de modă Steilmann și-a cerut insolvența!

  de - | 15 iunie 2020, 9:04 AM | Naţional

  0

  Un renumit retailer de modă, cu circa 25 de magazine în România, şi-a cerut săptămâna trecută insolvenţa, după ce hotărâse să închidă cele 3 fabrici deţinute în România şi să-şi concedieze toţi angajaţii. Dosarul prin care proprietarii lanţului de magazine Steilmann au cerut insolvenţa a fost depus vineri la Tribunalul Bucureşti, instanţa nestabilind încă primul termen de judecată.

  Potrivit Legii nr.85/2014, legea insolvenţei, când este vorba despre cererea debitorului, instanţa este obligată să se pronunţe în 5 zile asupra insolvenţei. Înfiinţată în 1991, Steilmann România SRL este controlată la acest moment de Romeo Pomponiu – 99,01% şi Mihaela Simona Pomponiu – 0,99%, scrie profit.ro.   Ultimele date disponibile arată că societatea a consemnat în anul 2018 pierderi de 493.544 lei la o cifră de afaceri de 30,84 milioane de lei, precum şi datorii de 10,6 milioane de lei.

  Citește mai multe detalii cu click aici

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.