Reminder Foto Club Arad: încă se fac înscrieri la Salonul Internațional Ars Fotografica

  de [email protected] | 23 July 2021, 12:57 PM | Cultură

  0

  Tradiționalul concurs de artă fotografică organizat de Asociația Foto Club Arad (fondată în 1968) ajunge în acest an la ediția a XXI-a, artiștii fotografi din Arad și de oriunde din țară fiind invitați să participe cu creațiile lor. Ultima zi de primire a fotografiilor este 12 septembrie 2021, iar vernisajul şi acordarea premiilor vor avea loc în data de 12 octombrie 2021 la Sala Clio a Complexului Muzeal din Arad.

  Ca în fiecare an, salonul are două secțiuni: liber color şi liber monocrom. Câştigătorilor vor fi oferite un număr total de 25 de premii, precum și trofeul „Best Author”, acordat de Foto Club Arad.

  Taxa de participare este de 40 lei (sau 10 euro). Cluburile foto cu mai mult de șase participanți vor avea o reducere dacă vor lua legătura cu președintele Foto Club Arad, Mircea Boran, Art. AAFR.

  Formularul (pdf editabil), afișul și invitația completă se pot descărca de pe site-ul www.fotoclubarad.ro.

  Cu ocazia acestui salon, împreună cu Centrul Cultural Judeţean Arad, respectiv Consiliul Judeţean Arad, va fi tipărit și un catalog, care va fi oferit câştigătorilor. Acesta va avea şi o variantă digitală, care va putea fi descărcată după vernisaj.

  Salonul se desfăşoară sub patronaj AAFR nr. 009/2021 , FCA nr. 1/2021 şi va fi organizat conform regulamentelor şi standardelor de organizare ale saloanelor de artă fotografică.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.