„Remember Constru” ne reamintește că Aradul ROCKS!

  de Raluca Medeleanu | 26 aprilie 2015, 1:25 PM | Muzică | Recomandările editorilor

  0

  Pentru cei care nu știu, Constru este abrevierea de la „Constructorul” – locul de pe malul Mureșului unde s-a deschis, imediat după Revoluție, prima rockotecă din Arad. Pentru vremurile respective, să ai posibilitatea să te aduni cu prietenii și să asculți, în sfârșit, în mod liber, într-un loc public, muzica occidentală care zguduia din temelii principiile stricte de viață impuse de comunism, era, într-adevăr, un lucru fenomenal. În mod evident, amintirea acelor vremuri a rămas întipărită în mintea cunoscătorilor…

  Așa a luat naștere evenimentul „Remember Constru”, ajuns deja la ediția a 7-a. O serie de concerte rock, fie cu melodii preluate de la trupe arhicunoscute, fie compoziții muzicale proprii, încercând să recreeze atmosfera vestitei terase de acum 20 de ani.

  Sâmbătă seara, pe scena clubului Flex, au urcat trupele Fantazia, Lifeline, On the Edge, Indefience și Unity of Opposites.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.