duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Se pregătește un nou regulament care va impune minimul locurilor de parcare din Arad, în cazul lucrărilor de construcție

  de Special Arad | 10 ianuarie 2024, 4:58 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  imagine cu rol ilustrativ

  După o consultare cu mai mulți consilieri locali, a fost întocmit un regulament ce prevede numărul minim necesar de locuri de parcare în fața diferitelor instituții/locații din municipiul Arad, pentru lucrările de construcție și amenajări autorizate de pe raza municipiului Arad. Momentan, documentul este doar în faza de consultare publică, fiind publicat pe site-ul Primăriei Arad, iar cei interesați pot trimite sugestii pentru modificarea formatului actual.

  Regulamentul a fost întocmit ca urmare a ședinței avute cu reprezentanții partidelor politice ale municipiului, dar și a propunerii consilierilor locali Curcanu Dorian Florin, Săbău Daniela, Vlad Codrin-Dacian, Chifa Ioan, Stana Florin-Sebastian, Costea Cătălin, Mayer Siegfried, Buruc Alexandru-Cosmin, Cheșa Ilie, Aur Csilla, Galea Cristian-Aurel, Vornicu Dorina-Stela, Faur Lazăr, Barb Petru Nistor, Korodi Dan-Andrei, Horvath Julia, Fordon Decebal-Ciprian, Mariș Florin,Gaman Ioan, Waas Liliana-Viorica, Naaji Antoanela-Luciana, Ilioni Florin, Bognar Levente Grigorie.

  Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până la data de 21 ianuarie prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituţiei, la acest link, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: [email protected].

  Mai jos, puteți citi conținutul integral al Regulamentului care urmează să fie ulterior aprobat într-o ședință de Consiliu Local Municipal:

  Citește și: Parcările din Arad vor deveni mai… inteligente · Special Arad

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Stau și încerc să-mi aduc minte dacă deontologii ăștia ieruropeni de la usere au avut vreodată o idee, un proiect care să nu intre în categoria restricțiilor și nu-mi vine nimic în cap!
   Pentru toți cei îndrăgostiți de reglementări, de condiții, de limitări, urări de bine!!! Trăiască USR!
   Înlocuim valorile simple și valabile de sute de ani (curaj, generozitate, iertare, bună-voință, prietenie, respect) care implică ideea de solidaritate cu noile valori chemate să le înlocuiască pe astea, noile valori la modă (LGBTQ, ecologism extremist) caracterizate de imbecilitate, nerealism, nepotrivire la cultura și situația concretă din țara noastră și care se promovează prin ură, prin aroganță, prin etichetarea celor care nu sunt ca ei ca fiind proști, priitivi, reduși – cu scopul, de care nici măcar nu-s conștiență de a construi o lume elitistă cu o clasă dominantă a scârbelor fără valori într-o lume nouă și plină de mizerie fascistoidă. În realitate caută să transforme un stat democratic într-unul abuziv, extrem de puternic și care se împotrivește populației care ar fi bine să se limiteze la rolul pregătit pentru ea: cel de vacă de muls.
   Și așa în contextul problemelor evidente de sănătate mintală a neoprogresiștilor se valozează, iarăși nemeritat AUR. Totuși mai bine AUR decât demenții ăștia sau leprele peneliste și pesedeii.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.