Regizorul documentarului „colectiv” refuză să fie decorat de Președinte

  de - | 12 ianuarie 2021, 3:54 PM | Naţional

  1

  Regizorul filmului „colectiv”, Alexandru Nanau, refuză să fie decorat de Președintele României, Klaus Iohannis.

  Alexandru Nanau a publicat pe pagina sa de Facebook răspunsul pe care l-a transmis către Administrația Prezidențială în care motivează refuzul său.

  „Cred că este cel mai cinic moment pentru a decora, simbolic și gol de sens, cultura României.

  După aproape un an de eforturi și propuneri din partea tuturor sectoarelor culturale de a angaja statul Român în implementarea de mecanisme de susținere a culturii sever amenințate de faliment în timpul crizei COVID 19, reacția și intervenția concretă a statului Român la toate nivelurile institutionale a fost zero.

  Fac public răspunsul meu către Administrația Prezidențială care dorea să mă decoreze pe 15 ianuarie pentru meritele în susținerea culturii naționale pe timp de criză”, a scris Alexandru Nanau pe pagina sa de Facebook.

  "Stimate domnule Nanau,

  Conform discuţiei telefonice, cu ocazia Zilei Culturii Nationale, Presedintele Romaniei,…

  Posted by Alexander Nanau on Monday, January 11, 2021

  Sursa: europafm.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Un om integru, ce nu se lasă mânjit, de reprezentantul unei clici mafiote, o adunătură de javre inculte, ce habar nu au ce rol are cultura în comunitate, fiindcă nu au fost educați să aprecieze cultura.
   .
   Auzi măi ȚĂRANE!!! Acolo în primărie… ia de cetește scrisoarea acestui domn al culturii românești. Poate așa înțelegi de ce iubitorii de cultură sunt revoltați de câtă incultură dai dovadă. Nesimțitule! Huooooooooooo!!!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.