Regina Super Bowl-ului de anul acesta a fost Beyoncé (Video)

  de - | 8 februarie 2016, 1:34 PM | Monden

  0

  Cu Coldplay într-o explozie de culori psihedelice, apoi Beyoncé şi Bruno Mars într-un duel corecgrafic, tradiţionalul spectacol de Super Bowl a fost urmărită de 65.000 de spectatori şi 150 de milioane de telespectatori, numai în Statele Unite. Vedeta show-ului a fost Beyoncé.

  Organizat la pauza finalei Ligii naţionale nord-americane de fotbal (NFL), dintre Denver Broncos şi Carolina Panthers, show-ul artistic de la Super Bowl a fost la fel de aşteptat ca meciul în sine.

  Pentru ediţia din acest an, organizatorii au ales artişti cunoscuţi pentru extravaganţele lor scenice. Coldplay a cântat una dintre cele mai cunoscute piese ale grupului, Viva la Vida, pe o scenă în formă de floare, dar adevărata explozie s-a produs atunci când în scenă au apărut Bruno Mars şi, mai ales, Beyoncé.

  Sursa: romaniatv.net

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.