luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  REGINA MARIA își extinde prezența în Arad prin achiziția Infomedica și lansează Policlinica Arad

  de - | 19 martie 2024, 6:10 PM | Advertorial

  0

  Rețeaua de sănătate Regina Maria, lider în calitatea serviciilor medicale din România, anunță achiziția Infomedica Arad, unul dintre furnizorii de top de servicii medicale din vestul țării. Începând din acest an, Infomedica va funcționa sub un nou nume: Policlinica Arad.

  Având ca obiectiv dezvoltarea infrastructurii medicale în regiunea de vest și adaptarea la cele mai noi tehnologii, Rețeaua de sănătate Regina Maria va investi 1.000.000 de euro pentru modernizarea policlinicii și facilitarea investigațiilor și tratamentelor cu aparatură medicală de ultimă generație. Integrarea Infomedica va consolida prezența deja puternică a rețelei în zona de vest a țării, deservind peste 200.000 de pacienți unici anual în Spitalul Première și policlinicile din regiune.

  „Achiziția centrului medical Infomedica aduce în rețea o echipă de experți care nu au doar o structură bine închegată, ci și rezultate remarcabile și un potențial impresionant de dezvoltare. Avem grijă de cei care ne trec pragul cu standarde comune de calitate și ne propunem să oferim acces la cele mai bune servicii medicale integrate și interdisciplinare, în timp ce pacienții și abonații noștri din zona de vest a țării vor avea acum parte de serviciile complexe ale Rețelei, în proximitate”, a declarat Mihai Melciu, director Regiunea de Vest, Rețeaua de sănătate Regina Maria.

  Un punct de referință în medicina privată din județul Arad, Infomedica este prezentă în peisajul clinicilor private de peste 20 de ani. Astfel, pacienții din Arad pot conta pe o varietate de servicii medicale și tratamente adaptate nevoilor lor, printre care servicii complete de laborator – dotat cu aparatură medicală de ultimă generație, precum și investigații imagistice complexe prin centrul de imagistică din Arad – echipat cu cele mai moderne tehnologii de diagnosticare CT și RMN.

  Cu o echipă formată din aproximativ 60 de medici specialiști și personal auxiliar, Regina Maria își continuă misiunea de a avea grijă de oameni și de a construi medicina extraordinară.

  Policlinica Arad va oferi pacienților din regiune o varietate de specialități medicale în ambulatoriu, multe dintre ele acoperite de asigurarea de sănătate: obstetrică-ginecologie, cardiologie, diabet-nutriție, gastroenterologie, neurologie, urologie, medicină internă, psihiatrie, dermatovenerologie, ORL, pneumologie, pediatrie, proctologie și flebologie, chirurgie, recuperare medicală și fizioterapie, endocrinologie, ortopedie, oftalmologie, psihologie și kinetoterapie.

  Policlinica REGINA MARIA

  Despre Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA

  Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este lider în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale. Prin cele 16 acreditări deținute – o performanță unică în Europa Centrală și de Est, REGINA MARIA demonstrează constant angajamentul său pentru excelența medicală și siguranța îngrijirii pacienților.

  Totodată, REGINA MARIA a inovat și segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu 27 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 830.000 de abonamente. În plus, REGINA MARIA a investit mai mult de 250 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale.

  REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes 50 de alți jucători de pe piață, având acoperire națională prin sute de locații proprii și clinici partenere. Compania reunește peste 11.000 de angajați și colaboratori și oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de aproximativ 6,5 milioane de pacienți.

  În ultimul deceniu, peste 625.000 de recenzii au fost acordate de pacienți medicilor REGINA MARIA, printr-un sistem unic de acordare a feedback-ului, ajungând astfel la o medie de 9,55 la nivelul Rețelei.

  În 2023, compania a lansat un nou proiect medical – EXAVET, primul laborator de Analize și Imagistică Veterinară din cadrul REGINA MARIA, marcând intrarea pe o piață nouă pentru liderul în calitatea serviciilor medicale din România. Rețeaua este, totodată, lider în digitalizarea sănătății în România – aplicația medicală REGINA MARIA fiind cea mai descărcată și utilizată aplicație de acest tip, cu aproape 1,4 milioane de conturi de pacienți.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.