Regina-mamă s-a întors acasă, alături de fiul ei Regele Mihai I

  de - | 19 octombrie 2019, 8:55 AM | Naţional

  0

  Pentru prima dată în istoria ţării, toţi regii şi toate reginele României sunt împreună, la Curtea de Argeş. Trupul Reginei-mamă Elena a fost adus vineri în țară, din Elveţia, iar astăzi, la Curtea de Argeș, va avea loc o ceremonie îndelung amânată.

  Regina Elena a închis ochii la Lausanne, în ziua de 29 noiembrie 1982, timp în care țara noastră se afla sub dictatura comunistă. Ea a fost înmormântată la cimitirul Bois-de-Vaux din Lausanne. După șapte decenii, Regina Elena s-a întors acasă.

  Regina-Mamă Elena a fost repatriată vineri pentru a fi reînhumată azi la Curtea de Argeș, alături de fiul ei, Regele Mihai I.

  Programul ceremoniilor AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.