miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Reghecampf: „UTA a fost net superioară la fiecare duel. Am câștigat un punct”

  de Lucian Dănilă | 15 decembrie 2021, 12:14 AM | Sport

  0

  Laurențiu Reghecampf a avut o mare surpriză să privească de pe margine cum echipa pe care o antrenează este dominată la toate capitolele de UTA, o echipă de la care se aștepta să se apere tot meciul. Fără șut pe spațiul porții, Craiova a scăpat ușor și a câștigat un punct norocos, profitând de lipsa de inspirație a jucătorilor de atac ai Bătrânei Doamne.

  „UTA a fost net superioară. Dezamăgire mare pentru jocul pe care l-am practicat. Am fost foarte slabi din toate punctele de vedere. Trebuie să fim bucuroși că am câștigat un punct în seara asta. Au fost net superiori la fiecare duel. Am avut și o scurtă ședință după meci. Schimbările nu au adus nimic.

  Fiind ultimul meci de acasă din acest an speram să arătăm altfel. Nu cred că este o criză, ne lipsesc jucători importanți. Nu reușim să ieșim cu pase din apărare, nu avem o construcție bună.

  Koljic are comoție, sperăm să fie bine. Trebuie să ne revenim și să mergem la Mediaș și să câștigăm.

  O să avem o perioadă de pregătire unde trebuie să ne pregătim pentru partea a doua a sezonului. Sperăm să recuperăm din accidentați și să-i pregătim la un nivel foarte înalt.

  În moment de față trebuie să ne gândim la play-off, trebuie să fim realiști. La cum am jucat astăzi, nu putem să vorbim de titlu. O să vedem ce facem în iarnă, nu putem să anunțăm nimic când mai avem o etapă de jucat până la pauză”, a spus Laurențiu Reghecampf.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.