joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Regele bugetarilor. Preafericitul Daniel câștigă un salariu uriaș, triplu față de președintele țării!

  de Special Arad | 9 decembrie 2014, 3:28 PM | Naţional

  2

  Preafericitul Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe din România, câștigă un salariu uriaș de la stat: 22.901 lei NET lunar, potrivit informațiilor publicate de Comisarul.ro.

  Potrivit sursei citate, Înalt Preafericitul Daniel este Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, egal în rang de salarizare cu preşedintele ţării, şi primeşte pentru serviciile aduse statului un salariu lunar de 8.124 de lei. Dar asta nu este tot. ÎPF Daniel este şi arhiepiscop şi mitropolit al Mitropoliei Munteniei şi Dobrogei. Ca mitropolit mai primeşte 7.567 de lei, iar ca arhiepiscop încă 7.120 de lei. În total, veniturile lunare ale Patriarhului se ridică la suma de 22.901 de lei (net), plătiţi integral de către statul român.

  Numai personalul din Administraţia Patriarhală ia de la stat salarii în valoare de 557.442 de lei net lunar, cam cât 300 de profesori universitari.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.