Referendum de râs. Cum se distrează membrii secțiilor de votare. S-a votat și în secțiile de psihiatrie

  de - | 6 October 2018, 5:40 PM | LOL

  1

  Românii nu se prea înghesuie să voteze la referendum. Asta rezultă şi din mai multe relatări făcute cu umor pe Facebook cei din comisiile de votare.

  Laurenţiu Fufezan povesteşte cu umor entuziasmul din secţia de votare: „Ajuns în secţie la ora 6.00. Totul ok. Am deschis prăvălia la ora 7.00. Niciun muşteriu. De plictiseala, s-au animat discuţiile despre biserica, popi, contribuţii. Delegatul PNL este colectorul de dari al parohiei. Delegata PSD e revoltată pe biserica si popi. O cearta delegata UDMR (PSD sub acoperire): „Cum sa te îngroape daca tu nu plăteşti contribuţiile?” Eu cu delegatul ALDE suntem pe sub masa de ras. Se uita la noi cu milă, că nu suntem piosi. Delegatul PMP sta cu ochii în telefon. Nu stie ce sa zica.  Preşedintele e cântăreţ în corul bisericii, dar e bonom si mistocar. E haiul de pe lume!”, spune Fufezan în postarea sa.

  După câteva ore omul revine şi povesteşte cu ce entuziasm vin oamenii la referendum: „Mai ciupiti-ma, din cand in cand, sa nu atipesc! L-am rugat pe agentul de pază sa nu mai permită accesul în secţie a mai mult de 4 persoane simultan. I-au dat lacrimile. De râs!” mai postează Fufezan.  Mai târziu, Fufezan a revenit şi a povestit cu umor de banii de „protocol”: „Am primit câte 20 lei (Pentru ambele zile) bani de „protocol”. Am vrut să ne comandăm icre cu Moet, dar nu aveam pâine prăjită, asa ca am renuntat. Tot pizza e baza. A venit în 25 minute. Acum ar fi buna o canapea…”

  „Reprezentatul ALDE: totul e să nu dea ăştia ordonanţă să venim şi luni”

  La rândul lui, Shere Marinescu povesteşte atmosfera din secţia de votare din comisia căreia face parte: „Suntem 3 bărbaţi mai tineri şi 3 doamne mai în vârstă în comisie. Ne plictisim, doamnele ne întreabă dacă suntem căsătoriţi. Nu suntem niciunul. O doamna în jur de 65-70 povesteşte că ea trăieşte de 15 ani cu un prieten fără să fie căsătoriţi şi că preoţii îi zic că preacurveşte. Se râde copios. Toată lumea cade de acord că preoţii şi Biserica din ziua de azi nu mai au har, sunt degeaba. „Ştiţi cum au preoţii buzunarele? Până la glezne.” ne zice altă doamna.   Previziunea tuturor: nu vine nici dracu azi, e degeaba.   Cred că azi şi mâine BOR îşi bate ultimul cui. De aici încolo, căderea în irelevanţă”, spune Marinescu pe Facebook. Entuziasmul membrilor comisie se vede după remarca reprezentattului ALDE povestită de Marinescu:„Totul e să nu dea ăştia ordonanţă să venim şi luni”.

  Venera Dimulescu povesteşte aventurile prin care a trecut mergând cu urna mobilă. „La spital s-au strâns voturi de pe toate secţiile. Neurologie/psihiatrie, chirurgie, interne, dermato.   Mai in glumă, mai în serios, unele bătrânici întreabă când îşi vor primi banii pe vot.   Alta se arată nemulţumită: „Eu nu am cerut să votez. A venit cineva şi ne-a pus să semnăm”, zice ea.   O parte din pacienţi au votat fără să prezinte un act de identitate, pe motiv că buletinele lor sunt la doctor în cabinet.

  sursa: adevărul

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Așa clovnilor radeți,radeți de normalitate,sa vedem ce o sa faceți când anarhia va fi normalitate,când o sa auziți si o sa vedeți draci atunci o sa vedem cine mai rade de credinta,de preotii de oamenii de dreapta autentici,asta daca nu o sa va luați jucăriile si circul si o sa schimbați tara unde alții circaresc si voi veți curata la animalute!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.