sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Rednic: „Semnal mai curat decât cel care a fost de 1 iunie nu poate fi”

  de Lucian Dănilă | 3 iunie 2023, 8:21 PM | Sport

  0

  Mircea Rednic a apărut foarte relaxat la conferința de presă premergătoare partidei capitale pe care UTA o dispută mâine de la ora 21.00 cu Gloria Buzău. El este convins că jucătorii pe care-i antrenează vor evolua cu totul altfel decât au făcut-o în meciul tur și crede că o parte din energie va veni și de la cei 12.000 de arădeni care vor fi în tribune.

  „Semnal mai curat decât cel care a fost de 1 iunie, la stadion, nu poate fi. Copii și femei multe au venit alături de echipă, nu aveam loc să ieșim. Am stat cred că 15 minute în plus la autografe și poze, mai mare susținere nu există. Chiar am făcut o declarație, în atmosfera care se creează aici, dacă nu reacționezi, mai bine te lași de fotbal. În plus, publicul de aici a fost cu bun simț, deci ei trebuie să fie fericiți că nu sunt în alte părți, unde suporterii sunt mult mai agresivi. Au fost lăsați să-și facă treaba și am văzut că reacția negativă de la Buzău a ținut de atitudinea jucătorilor, nu de rezultat. Dar, e important că nu am pierdut și vine meciul decisiv, avem prima șansă și eu am mare încredere”, spune tehnicianul echipei arădene.

  Rednic spune că a mai trăit tensiunea unui astfel de meci când o antrena, în Belgia, pe Mouscron. „Am mai trăit această experiență în Belgia, când rămânerea în prima ligă s-a decis tot așa, pe final. Eram la Mouscron, tot așa într-o regiune unde lumea iubește fotbalul și depindeam de un alt meci, în penultima etapă. Noi am câștigat acasă cu echipa de pe locul 3, Standard Liege, dar stăteam la mâna altora.

  Adversarii noștri direcți în lupta la retrogradare, Westerlo, conduceau în minutul 90, aveau și om în plus și dacă ar fi câștigat era gata pentru noi. Au fost egalați și în tribune suporterii noștri făceau valuri. După câteva minute, alte valuri, pentru că au mai primit un gol. A ieșit bine și în ultima etapă, noi am câștigat într-o deplasare apropiată ca de la Arad la Timișoara, 2-0 la Kortrijk, ei au pierdut acasă și îmi amintesc că atmosfera a fost de zici că ai fi câștigat campionatul. Au fost mai mulți suporteri de la noi, iar pe drumul spre casă a fost sărbătoare. Toată lumea era fericită și mulțumită, eu sunt sigur că va fi la fel și după meciul de duminică. Merităm și Aradul merită să aibă echipă în Superligă și, mai mult ca sigur, lucrurile se vor schimba în bine în această vară. Din păcate pentru ei, Mouscron s-a desființat acum, a fost și Postolachi la ei, chiar glumeam cu el. Dar și pe vremea mea erau probleme cu banii acolo”, a spus Mircea Rednic.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.