joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Noutăți la Maratonul, Semimaratonul și Crosul Aradului 2014

  de Lucian Dănilă | 19 mai 2014, 6:52 PM | Sport

  0

  Cu sprijinul a doi parteneri, Galleria Arad și Pure Jatomi Fitness, primele 1.000 de persoane înscrise la Maratonul, Semimaratonul și Crosul Aradului beneficiează de 1.000 vouchere cadou in valoare de 50 lei fiecare, oferite de către Galleria Arad; acces gratuit la un antrenament în sala Pure Jatomi Fitness din Arad împreună cu o consultație realizată de către un antrenor personal.

  Mai multe detalii se pot găsi pe www.maratonarad.ro, site unde se fac și înscrierile, până în 8 iunie 2014, în limita locurilor disponibile, se arată într-un comunicat.

  Cei care doresc să sprijine acest eveniment ca voluntari o pot face înscriindu-se la adresa [email protected], până la data de 30 mai 2014.

  Traseele propuse pentru ziua evenimentului, 14 iunie 2014, sunt următoarele:

  •             Crosul Galleria Arad –  1 km: Primăria Municipiului Arad – B-dul Revoluţiei – Teatrul de Stat  Arad – B-dul Revoluţiei – Primăria Municipiului Arad;

  •             Cros 6 km: Primăria Municipiului Arad – B-dul Revoluţiei – Str. Nicolae Grigorescu – Faleza Mureş – Pod rutier Micalaca – Str. Eugen Popa – Sens giratoriu – Str. Cetăţii – Podul Decebal – B-dul Dragalina – Str Unirii – B-dul Revolutiei – Primăria Municipiului Arad;

  •             Cros 10,5 km: Primaria Municipiului Arad – B-dul Revolutiei – Str. Nicolae Grigorescu – Faleza Mures – Parcul Europa – Pod rutier Micalaca – Str. Eugen Popa – Sens giratoriu – Str. Eugen Popa – – Str. Spartacus – Str. Memorandumului  – Faleza Mures (paralel cu Splaiul Toth Sandor)  – Podul Decebal – B-dul Dragalina – Str Unirii – B-dul Revolutiei – Primaria Municipiului Arad;

  •             Semimaraton – de două ori traseul propus pentru cursa de 10,5 km;

  •             Maraton – de 4 ori traseul propus pentru cursa de 10,5 km;

  „Până în 19 mai s-au înscris 600 de persoane din care jumătate la cursele mai lungi de 6 km, 10,5 km, semimaraton și maraton. Alergătorii înscriși până acum provin din 9 țări: România, Ungaria, Germania, Italia, Polonia, Serbia, Slovacia, Marea Britanie și SUA. ”- Sorin Victor Roman, iniţiator eveniment.

  Și în acest an, cu ocazia acestui eveniment, programat de Ziua Internaționala a Donatorilor de Sânge – 14 iunie –  se va promova donarea de sânge, printr-un parteneriat cu Centrul de Transfuzii Arad.

  Reamintim că se vor acorda premii pentru câştigătorii fiecărei probe, iar toţi concurenţii vor primi medalii de participare și diplome. Vor mai fi premiați și cei mai activi îndrumători din punct de vedere al numărului total de kilometri parcurşi de cei mentoraţi precum şi cluburile, instituţiile, companiile, structurile de învăţământ prezente în această alergare, tot din perspectiva numărului total de kilometri parcurşi de reprezentanţii acestora. Nu în ultimul rând, în cadrul evenimentului se vor premia cei mai ingeniosi alergatori din punct de vedere al costumelor de alergare utilizate.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.