joi, 28 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Rednic s-a întors la club: „Am fost la un pas de a mă urca în autocar, dar am zis că e mai bine să rămân acasă”

  de Lucian Dănilă | 3 septembrie 2023, 4:40 PM | Sport | Topic special

  0

  Rednic s-a întors la club după ce a petrecut două zile la Spitalul Județean din Arad, acolo unde a fost supus unei intervenții chirurgicale la inimă după un infarct pe care l-a suferit la începutul săptămânii, cel mai probabil în timpul partidei cu FCSB.

  Antrenorul echipei UTA s-a prezentat astăzi la conferința de presă de dinaintea partidei pe care UTA o joacă mâine pe terenul formației Sepsi Sfântu Gheorghe. El s-a prezentat ieri în vestiar, la o zi după ce a fost externat.

  Referitor la faptul că medicii i-au prescris trei săptămâni de repaus, Rednic a comentat:

  „Ce să zic acum, că voi respecta cele trei săptămâni de repaus care mi s-au impus, că voi sta în pat cu picioarele în sus? Am fost la un pas de a mă urca în autocar, dar am zis că e mai bine să rămân acasă, la Arad. Sunt sigur că domnul doctor va fi supărat pe mine și că am venit la această conferință de presă, dar i-am zis că am colaborare bună cu voi și nu mă stresați. Am avut noroc, Dumnezeu a fost cu mine. A venit Luana cu mine, soția mea nu e așa puternică, dar sunt bine și mai mult ca sigur că, după perioada de întrerupere, voi reveni lângă echipă. Ce e sigur e că voi fi foarte atent la ce mănânc”, a spus antrenorul Bătrânei Doamne.

  „Puriul” nu pune problemele medicale pe seama stresului. El crede că mai degrabă de la bucurie i s-a întâmplat, după care povestește cum a trăit momentele care au urmat imediat după victoria cu FCSB.

  „Nu cred că a fost stres, mai degrabă altceva. Starea aia am simțit-o la golul marcat de noi, poate am fost prea bucuros, dar au fost lucruri care s-au legat și asta doar Dumnezeu știe. Noroc că cei de la VIP au plecat repede, dacă mai mergeam acolo beam o bere sau o pălincă bună…Apoi colaboratorii mei mi-au dat o adresă falsă, au zis Coandi, dar am înțeles Conti și am mers acolo. Erau doar portarul și recepționerul, am zis că ăștia nu vor să mă ia cu ei și am mers acasă. Poate, dacă mai stăteam, cine știe ce mai era”, a continuat Rednic.

  Citește și:

  Rednic a fost externat după operația la inimă pe care a suferit-o miercuri la Spitalul Județean Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.