miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Rednic, în repaus activ. Asistă la antrenamentele echipei UTA deși i-au fost prescrise trei săptămâni de pauză

  de Lucian Dănilă | 8 septembrie 2023, 8:45 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Mircea Rednic nu poate sta departe de fenomen nici după operația la inimă pe care a suferit-o în urmă cu o săptămână și câteva zile la Arad. UTA a revenit la pregătiri după ce a avut două zile de pauză în urma partidei cu Sepsi, iar antrenorul Bătrânei Doamne asistă de pe margine la pregătirea elevilor săi.

  Antrenamentul a fost condus de „secunzii” Sorin Rădoi și Ștefan Boroș, dar totul s-a desfășurat sub privirile lui Rednic. Acesta a și spus că nu va putea să facă trei săptămâni de pauză totală. „Voi fi foarte atent la regimul alimentar, la ceea ce mănânc”, lăsa de înțeles antrenorul echipei arădene la ieșirea din spital. Rednic a fost la stadion la o zi după ce a părăsit spitalul, iar apoi chiar a participat la conferința de presă.

  „Să zic acum că voi respecta cele trei săptămâni de repaus care mi s-au impus, că voi sta în pat cu picioarele în sus? Am fost la un pas de a mă urca în autocar spre Sfântu Gheorghe, dar am zis că e mai bine să rămân acasă, la Arad”, a spus Rednic la acea conferință de presă.

  UTA întâlnește peste exact o săptămână pe Universitatea Cluj, meci care se va disputa vineri la Arad și va fi, cel mai probabil, ultimul joc care se dispută pe arena „Francisc Neuman” înainte de a intra în reparații.

  La antrenamentul de aseară nu au participat cei trei jucători convocați la loturile naționale, Ali Abeid (Mauritania), Rareș Pop (România U 21) și Cristian Mihai (România U 20).

  Citește și:

  Rednic s-a întors la club: „Am fost la un pas de a mă urca în autocar, dar am zis că e mai bine să rămân acasă”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.