sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Rednic începe cu Vucenovic titular! Freitas, Pop și Cooper sunt rezerve

  de Lucian Dănilă | 23 septembrie 2023, 6:22 PM | Sport

  0

  Mircea Rednic, antrenorul echipei UTA, a ales formula de start a echipei arădene pentru meciul din această seară cu FC Botoșani. „Puriul” a făcut o alegere destul de surprinzătoare, Vucenovic fiind titular în atac în detrimentul lui Cooper. La fel, pe bancă mai sunt Freitas și Rareș Pop.

  Este cel puțin ciudată alegerea lui Rednic, mai ales dacă ne gândim la evoluțiile de până acum ale lui Alexandar Vucenovic. Atacantul austriac sosit din Cipru nu a arătat nimic mai mult decât a făcut-o Leidsman în meciurile în care a jucat. Vedem în mai puțin de jumătate de oră dacă Rednic a avut fler.

  Cristian Mihai este jucătorul under 21 ales de Rednic pentru această seară, Rareș Pop urmând a începe meciul pe banca de rezerve după evoluțiile șterse din ultima perioadă. Surprinde și lăsarea pe bancă a brazilianului Marcelo Freitas, cel care a fost motorul echipei în jocurile cu FCSB și Sepsi, dar care a avut o prestație foarte slabă contra celor de la „U” Cluj.

  FC Botoșani – UTA – echipele de start

  FC Botoșani: Ducan – Benzar, Pius (cpt), Șeroni, Creț – Friday, Florescu, Dican, Pinson – N’Goma, Ilicic. Rezerve: Ureche – Mutombo, Țigănașu, David, Zabou, Olinga, Mouadib, Cioiu, Cărăușu. Antrenor: Dan Alexa. Indisponibili: Drole (suspendat), Mailat, Dragu, Camara, Petro, Sadku (probleme medicale)

  UTA: Iacob (cpt) – Rodrigues, Stolnik, Benga, Abeid – Marku, Mihai – Micovschi, Fabry, Dumitrașcu – Vucenovic. Rezerve: Kucher – Carp, Iurasciuc, Freitas, Holst, Stahl, Pop, Stanciu, Cooper . Antrenor: Mircea Rednic. Indisponibili: Markov, Stroungis, Ahmet (probleme medicale), Ofosu, Conte (fără drept de joc – nu le-a sosit cartea verde).

  Arbitru central: Vlad Băban (Iași)
  Asistent 1: Sebastian Gheorghe (Suceava)
  Asistent 2: Adrian Vornicu (Iași)
  Oficial 4: Marius Omuț (Satu Mare)
  Arbitru VAR: Horațiu Feșnic (Cluj)
  Asistent VAR: Doru Lucaciu (Cluj)

  Citește și: 

  Rednic revine pe bancă! UTA pleacă fără Ofosu și Conte la Botoșani

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.