Redacţia Ştirilor Pro TV lansează și la Arad cartea de reportaje şi investigaţii „România, te iubesc!“

  de [email protected] | 10 decembrie 2018, 1:04 PM | Cultură | Știri Arad

  0

  „România, te iubesc!“, bestsellerul Editurii Humanitas la Târgul Gaudeamus 2018, este în turneu de lansare cu întreaga echipă în perioada 14-20 decembrie, iar primul oraș pe listă este Aradul. Publicul arădean este așteptat vineri, 14 decembrie, de la ora 18:30, la Librăria Cărturești, să participe la dezbatere alături de arădeanca Paula Herlo și colegii ei de la emisiunile „Știrile Pro TV” și „România, te iubesc!”, Rareș Năstase, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu și Cristian Leonte.

  „România, te iubesc! a fost o idee care a crescut natural în redacţia Ştirilor PRO TV. Un format de reportaje, anchete şi investigaţii de calitate mereu mai bună, cu standarde mereu mai mari. 2018 este un nou capitol în istoria emisiunii. „Cum să facem scris din imagine?“ Aveam cu toţii în minte imagini superbe sau dezolante, fragmente de interviuri în care participanţii puteau fi premiaţi pentru jocul artistic, scene dense şi rapide în care totul era în mişcare. Cum să le descrii, ca să rămână la fel de valoroase ca la televizor? Forma fizică, firească în care se aşază faptele şi imaginile înainte de a deveni un reportaj finit este totuşi scrisul. Materialele „au trecut sticla“, după cum ne arată reacţiile publicului care ne urmăreşte. Suntem acum pe un teritoriu nou, curioşi dacă universul creat de personalităţile corespondenţilor prinde viaţă încă o dată, în mintea cititorului de data aceasta”, spune Cristian Leonte, realizatorul emisiunii „România, te iubesc!“ de pe Pro TV, colegul și soțul Paulei Herlo.

  Emisiunea a obținut Premiul TV Mania pentru cea mai bună emisiune de reportaje în anul 2012, de două ori Premiul Radar de Media pentru cea mai bună emisiune informativă (în anii 2014 și 2015) și de trei ori Premiul Radar de Media pentru cea mai bună emisiune de reportaje / anchete / investigații (în anii 2016, 2017 și 2018).

  După Arad, în cadrul turneului de lansare a cărții, echipa emisiunii Pro TV va vizita Timișoara, Oradea, Cluj, Sibiu, Brașov și București.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.